Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин залишився і без трактора, і без грошей

Остерігайтеся шахраїв!

Камінь-Каширський відділ поліції

Волинянин залишився і без трактора, і без грошей

Камінь-каширські правоохоронці закликають громадян бути пильними та вестися на хитрощі шахраїв

Незважаючи на постійні застереження, які систематично виходять в засобах масової інформації, довірливі громадяни продовжують потрапляти на «гачок» до аферистів. Цими днями до Камінь-Каширського відділу поліції надійшла заява про шахрайство від 26-річного жителя району. Встановили, що чоловік перерахував грошoві кошти в сумі 32 000 гривень на картковий рахунок продавця за придбання трактора Т-25. Однак, замовленого товару не отримав.

Поліція Камінь-Каширського відділу поліції закликає громадян не здійснювати покупок на сумнівних сайтах, а також перераховувати кошти за товар тільки після його отримання.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місця їх перебування та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Тож, поліція Камінь-Каширського відділу поліції закликає громадян не здійснювати покупок на сумнівних сайтах, а також перераховувати кошти за товар тільки після його отримання. А якщо Ви вже хтось став жертвою подібного злочину, то треба своєчасно звертайтеся в поліцію по телефону «102», або в чергову частину відділу поліції.

Джерело: Камінь-Каширський відділ поліції
Telegram Channel