Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Медичні заклади Волині отримали допомогу від американських друзів (Відео)

Дякуємо меценатам і волонтерам!

Фейсбук/Наталія Ариванюк

Медичні заклади Волині отримали допомогу від американських друзів (Відео)

Фонд «Medical Teams International» черговий раз передали для Луцького військового госпіталю, обласної та міської клінічних та обласної інфекційної лікарень найнеобхідніші, сучасні, дорогі медичні препарати

Як інформує у фейсбуці волонтерка Наталія Ариванюк, купити в Україні деякі з наданих благодійниками препаратів, просто не можливо, а якщо і можливо, то за дуже високу ціну. Вони так необхідні для щоденного використання в реанімації, хірургії, травматології. Це, наприклад, Мішки Амбу, біполярні пінцети, степлери, інструменти для лапароскопічних операцій, халати, одноразові покриття, хірургічні рукавички, антисептик, маски, кисневі, хірургічні набори, катетери.... та ще багато інших сучасних, нових, дорогих, новесеньких розхідників та медичних препаратів.. загалом, понад 50 позицій! Також трубки в реанімацію від благодійного фонду «Серце в долонях», це все ну дуже на часі!

Значна кількість медичних препаратів потрапила також і у Волинську обласну клінічну, міську та інфекційну лікарні.

«Лікарі мене зрозуміють, пацієнти відчують, а лучани порадіють, - зазначає Наталя Ариванюк. За її словами, значна кількість медичних препаратів потрапила також і у Волинську обласну клінічну, міську та інфекційну лікарні.

Telegram Channel