Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За час карантину «Луцькводоканал» подав у місто більше 630 млн літрів води

Цінуйте роботу тих, хто в умовах каорантину забезпечує ваші потреби. Оплатіть послуги.

img2.abo.media .jpg

За час карантину «Луцькводоканал» подав у місто більше 630 млн літрів води

Колектив комунального підприємства у складі 500 чоловік працює 24 години на добу задля перебійного обслуговування містян

Із часу введення карантину робота КП «Луцькводоканал» триває в повному обсязі. Лише за період карантину підприємство підготувало і подало у місто більше 630 млн літрів води. Такий же обсяг стоків прийняли і очистили. 

Також від початку карантину ліквідовано 29 аварійних ситуацій на водопровідних мережах. По каналізаційній мережі прочищено 173 випадки засмічень, промито 2 км каналізаційних мереж.

Прагнемо, аби стабільне водопостачання і надалі приносило вам комфорт і зручність. 

КП «Луцькводоканал» працює для вас і заради вас, адже кожне активне домогосподарство в середньому за рік використовує майже стільки води, скільки відповідає простору його помешкання. 

Прагнемо, аби стабільне водопостачання і надалі приносило вам комфорт і зручність. 

Ми щиро дякуємо всім нашим клієнтам, які з розумінням поставилися до ситуації, в якій сьогодні опинилося підприємство. Які активно долучаються до онлайн-оплат за послуги підприємства в особистому кабінет та в онлайн-банкінгу. Ваші своєчасні оплати у нинішніх умовах – це ваш вклад у налагодження своєчасного і безперебійного водопостачання.

Колектив підприємства КП «Луцькводоканал» у складі 500 чоловік готовий і надалі працювати для вас 24 години на добу, щоб забезпечувати високий результат роботи. Для того, щоб зберегти ефективність, на виробничі потреби підприємства щоденно витрачається близько 500 тис грн. Тому нам дуже приємно відчувати сьогодні підтримку наших споживачів, які, не дивлячись на складну ситуацію в країні, продовжують своєчасно і в повному обсязі оплачувати за послуги водопостачання і водовідведення.

Джерело: КП «Луцькводоканал»
Telegram Channel