Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Голобах виготовили понад 400 масок для захисту літніх людей

Ото молодці!

Фото: УНІАН

У Голобах виготовили понад 400 масок для захисту літніх людей

Небайдужі жителі селища на Ковельщині об’єдналися під духовною опікою настоятеля місцевого Свято-Георгіївського храму о. Ніфонта

«У час карантину подбаємо про безпеку літніх людей. Ми організовуємо групу волонтерів, які б змогли забезпечити експрес-доставку продуктів та ліків до адресатів. Попередньо відбулася зустріч настоятеля о. Ніфонта з селищним головою Сергієм Гарбаруком та директором Центру надання соціальних послуг Голобської селищної ради Ольгою Волошук. Усі готові до співпраці. Формуємо список пенсіонерів», — таке повідомлення опублікували у перші дні карантину на сторінці Свято-Георгіївського храму у фейсбуці.

Також у селищі організували пошиття захисних масок для літніх людей.

Резинку передала підприємець з Ковеля, марлю настоятель закупив в аптеках, тканину принесли люди, ще є залишки ситцю. Далі працюємо...

«4 кравчині зголосилися зайнятися їх виготовленням. Резинку передала підприємець з Ковеля, марлю настоятель закупив в аптеках, тканину принесли люди, ще є залишки ситцю. Далі працюємо...», — звітують волонтери.

Загалом для потреб працівників та підопічних Центру надання соціальних послуг у Голобах уже пошили понад 400 штук масок.

«У нас чудова команда прихожан-волонтерів, які мають бажання продовжувати шити засоби захисту для соціально вразливих категорій. Звертайтеся. 0506421539 (настоятель о Ніфонт.)», — пишуть у фейсбуці небайдужі жителі Голоб.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel