Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Про волинян із коронавірусом розповідати не будуть (Відео)

Посадовці продовжують закликати до самоізоляції.

Pixabay

Про волинян із коронавірусом розповідати не будуть (Відео)

Станом на ранок 27 березня на Волині не виявили нових випадків зараження коронавірусною інфекцією, як і вчора, хворих двоє. Про це повідомили під час брифінгу в обласній державній адміністрації

Як поінформувала заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак, на Волині зафіксовані випадки захворювання у 7-річної дівчинки та дорослої жінки. Про особу останньої чи інші деталі повідомляти не будуть. «Ми повинні толерантно ставитися одне до одного. Ніхто не застрахований. Від того, що будемо здіймати галас чи панікувати, ситуація не поміняється», – сказала Тетяна Щербак.

Нині в країні побільшало випадків внутрішнього зараження, тобто не від осіб, які прибули з-за кордону, тому важливе зменшення соціальних контактів до мінімуму.

За її словами, поліція встановлює контактних осіб, їм надано роз’яснення про необхдність самоізоляції, за людьми спостерігають медики. Також під час брифінгу розповіли, як контролюють українців, що повернулися з-за кордону. Так, зокрема, кожен отримує пам’ятку і підписує заяву про самоізоляцію, людину ставлять на облік.

Ігор Ващенюк, начальник обласного управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації, додав, що нині в країні побільшало випадків внутрішнього зараження, тобто не від осіб, які прибули з-за кордону, тому важливе зменшення соціальних контактів до мінімуму. Також посадовець заспокоїв волинян, що на сьогодні в області нема випадків атипових пневмоній.

Telegram Channel