Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцьк долучився до всеукраїнського флешмобу з побажаннями усім бути здоровими

Долучайтеся до акції #будьмоздорові і ви.

Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

Луцьк долучився до всеукраїнського флешмобу з побажаннями усім бути здоровими

Нацгвардійці, поліцейські, медики, рятувальники зараз у посиленому режимі несуть службу, щоб не допустити поширення коронавірусу територією України. У Луцьку представники цих структур, аби підтримати один одного, долучилися до всеукраїнського флешмобу з побажаннями усім бути здоровими

«У такий спосіб ми хочемо підтримати усіх тих, хто нині стоїть на шляху боротьби з Covid-19 Також дякуємо тим, хто залишається вдома і бажаємо усім здоров'я. Подбайте про себе та своїх близьких, а ми подбаємо про вашу безпеку!» - наголосив заступник командира військової частини 1141 по роботі з особовим складом майор Андрій Сало.

Долучитися до всеукраїнського флешмобу може кожен. Для цього достатньо розмістити своє фото з хештегом #будьмоздорові у соцмережах.

До слова, саме бійці військової частини 1141 НГУ, патрульні поліцейські, представники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області, медики нестимуть службу на карантинних постах, облаштування яких нині триває у Луцьку. Їх основне завдання – проінформувати громадян про необхідність дотримання карантинних заходів.

Долучитися до всеукраїнського флешмобу може кожен. Для цього достатньо розмістити своє фото з хештегом #будьмоздорові у соцмережах. Підтримаймо один одного та будьмо здорові!

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel