Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку активісти передали інфекційній лікарні захисні щитки (Фото)

Дотримуйтеся правил карантину!

facebook.com/pavlo.tsapiuk

У Луцьку активісти передали інфекційній лікарні захисні щитки (Фото)

​Face shield (маска для обличчя) виготовлена з прозорого захисного пластику і на благодійній основі буде надаватися медичним закладам, в першу чергу тим, котрі найпершими стикатимуться з невидимим ворогом

Проєкт започаткував Павло Цапюк з товаришами. Хлопці взялися виготовляти щитки для обличчя, бо люди часто підсвідомо (чи то автоматично) чіпають своє обличчя руками, заносячи бактерії. І волинські винахідники придумали щиток, який захистить від пощирення вірусу.

Учора партію щитків передали у Волинську обласну інфекційну лікарню, бо це наш перший рубіж боротьби з Сovid-19

 

 «А тепер уявіть, що таке 1500 щитків? Саме така кількість вже в нас в черзі і видати їх вам ми намагатимемось за 2-3 дні. Закуплено сотні листів прозорого захисного пластику, кілограми гумок, літри спирту, лазер і ЧПУ фрезер працюють нон-стоп. От з людьми гірше, нас буквально п’ятеро витягує весь проект, але ми справимось, з вашою підтримкою, звісно, і розумінням», - написав у фейсбуці Павло Цапюк.  

Волонтер зазначає, що щитки #faceShield роздаватимуть державним/комунальним медзакладам Луцька, що будуть надавати допомогу інфікованим роздаватимуть безкоштовно і пріоритетно.

Волонтер зазначає, що щитки #faceShield роздаватимуть державним/комунальним медзакладам Луцька, що будуть надавати допомогу інфікованим роздаватимуть безкоштовно і пріоритетно. Після задоволення потреб обласного центру їх розповсюдять лікарням Волині. Всім іншим - вартість від 35 гривень. «Плюс», тому що 35 грн - ціна символічна, на межі собівартості. Тому за можливості і бажання покупця надлишок коштів, оплачений понад вказану суму ми зарахуємо в фонд оплати щитків для лікарень», - повідомив Павло Цапюк.  

 

 Також хлопці звертаюсь до небайдужих, свідомих і платоспроможних громадян та підприємств: ви можете підтримати проект, перерахувавши кошти на рахунок, навіть поставити цю суму собі на витрати:
Р/р UA943034400000026000055466488
ЄДРПОУ 3137508097
ФОП Цапюк П.В.

 

Telegram Channel