Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Дорога на Маневиччині вже 30 років без ремонту

“Пекло на дорозі. Хіба це ж дорога. Не можна їхати. Літом – пилюка, не можна рот відкрити, а зимою – грязь”, – скаржиться водій Роман.

Manevychi.com

Дорога на Маневиччині вже 30 років без ремонту

Від села Розничі до Комарового дорожне покриття перебуває в жахливому стані. Зі слів місцевих мешканців, її не ремонтували вже понад 30 років

Від села Розничі до Комарового 10 кілометрів, втім, їхати треба щонайменше 40 хвилин, кажуть водії. Також додають, що після таких поїздок завжди доводиться ремонтувати автомобілі, пише Manevychi.com.

«Вже воно починає брязкати, і це тільки за 8 неділь. Що ж буде за 8 місяців? Оце, дякуючи оцим дорогам. Яма на ямі, починаєш їх минати, потім краще їхати по прямій, тому що більше минаєш, більше влітаєш», – розповідає місцевий мешканець Анатолій Волох.

«Тут є живі люди, до яких не може доїхати «швидка». За 30 хвилин вона сюди не заїде. Так само «пожарна», скільки пожеж було, поки пожежна машина приїде, то вже там догорає», – каже місцевий житель Іван Макарчук.

«Пекло на дорозі. Хіба це ж дорога. Не можна їхати. Літом – пилюка, не можна рот відкрити, а зимою – грязь», – скаржиться водій Роман.

Обурюються і водії автобусів.

«Пекло на дорозі. Хіба це ж дорога. Не можна їхати. Літом – пилюка, не можна рот відкрити, а зимою – грязь», – скаржиться водій Роман.

Ще більше руйнують дорогу, кажуть люди, вантажівки та фури. Зі слів місцевих, дорогу не ремонтували вже понад 30 років.

«Наша районна рада в газеті пише вже 2 роки, що буде робитися капітальний ремонт дороги, асфальтуватимуть в Комарово. І 2 роки все пишуть, а де гроші, ніхто нічого не виділяє», – розповідає житель села Комарово Федір.

За словами сільського голови Сергія Ліщука, капітальний ремонт не під силу місцевій громаді. Зверталися, кажуть, і в районну раду, втім, відповідь була невтішною.

Telegram Channel