Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
З'явилося відео, як брат глави Офісу Президента України  «торгує» державними посадами

Цікавий метод боротьби з «баригами»...

Pixabay

З'явилося відео, як брат глави Офісу Президента України «торгує» державними посадами

Нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос оприлюднив записи, на яких чоловік, схожий на брата очільника ОПУ Андрія Єрмака - Денис Єрмак проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади

Відео депутат оприлюднив у Facebook. На записах вказані час і дата зйомки - 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року, передає УП.

У бесідах чоловіків фігурують деякі суми і посади, зокрема, на Київській митниці, в Мінінфраструктури.

«Відеодокази, як Єрмак через свого брата «барижіть» державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і звичайно заробіток на державі», – підписав ролики пан Лерос.

У бесідах чоловіків фігурують деякі суми і посади, зокрема, на Київській митниці, в Мінінфраструктури, УЗ і ін.

На одному з відео чоловік, схожий на брата глави ОПУ, проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати «Укрзалізницю».

На іншому відео невідомий розповідає нібито Денису Єрмаку, що є «гарна дівчинка», яка «хоче очолити чи ТРК «Україна» чи Національний комплекс «Експоцентр України», це все ДУСя», на що той відповідає, що її «перекинуть на людей».

«Дівчинка хороша ... Отримати гроші - питання принципу, а те, що ми їй допоможемо, це по-любому. Денису (ймовірно, Денису Єрмаку - ред.) про це говорити не треба, він бере 4, з п'яти. По 500 доларів розкинемо ... Це твої друзі.  - Друзі. Давай хоча б по штуці ... -А йому яка різниця? Ми ж по-чесному все робимо ... -Він може закомизитися, мовляв «ви приводите людей, а мені з ними розбиратися» ... Іди в туалет, сумку (з грошима -  ред.) візьми з собою, там десь закриємось, це буде правильно».

Telegram Channel