Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лучанин,  фіналіст талант-шоу «Танцюють всі»,  став заслуженим артистом України

Хлопець з Луцька – фіналіст талант-шоу «Танцюють всі» та провідний соліст театру «Київ модерн-балет».

Фото з відкритих джерел

Лучанин, фіналіст талант-шоу «Танцюють всі», став заслуженим артистом України

Артем Шошин отримав відзнаку за вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва. .

Вчені довели, що танці виробляють гормон щастя. Він - той, кого можна назвати «танцівником від Бога».  Хлопець народився 1991 року у Луцьку. Закінчив Інститут мистецтв СНУ імені Лесі Українки. Танцювати почав у 16 років. Займався у клубі спортивного бального танцю «Юність». В 2011 році спробував свої сили у проекті «Танцюють всі», але не ввійшов до бажаної 20-ки. Того ж року Артема запросили до легендарного Санкт-Петербурзького чоловічого балету Валерія Михайловського, де Шошин вперше став на пуанти та виконував як чоловічі, так і жіночі ролі. У 2013 році Раду Поклітару запросив Артема до своєї трупи «Київ Модерн Балет»

Не так важливо, як пізно ви почали займатись улюбленою справою. Невеликі труднощі лише розпалюють, мотивують та приводять до великої перемоги.

- Танцювати я почав у 16. Прийшлось нелегко, адже потрібно було наздоганяти людей, котрі танцюють з пелюшок. Все розпочалось із бальних танців, - каже Артем. - Оскільки в балеті я танцював і чоловічі і жіночі партії, то дуже понівечив ноги пуантами. Хоча чоловічі ноги сильніші за дівчачі , в мене все рівно виникали проблеми з кістками, вилітали коліна, для мене це було дуже травматично. І коли я останній раз приїхав до Луцька, друзі порадили завершувати роботу в балеті. Трупа, у якій я зараз працю – це 30 людей, враховуючи монтувальників. Мені не було соромно привезти їх до рідного міста, мені дуже подобається наше місто, воно затишне та європейське. Я просто люблю танцювати. Я спробував багато стилів: класику, контемпорарі, модерн, бальні танці, хіп-хоп, джаз-фанк. Я перетанцював майже все і можу сказати, що дійсно люблю контемпорарі. Але цей стиль – це лише одна із гілочок сучасного танцю. Не так важливо, як пізно ви почали займатись улюбленою справою. Нехай собі сміються за спиною, кажуть, що ви не зможете. Невеликі труднощі лише розпалюють, мотивують та приводять до великої перемоги.

Хлопець з Луцька – фіналіст талант-шоу «Танцюють всі» та провідний соліст театру «Київ модерн-балет» (з 2013р.). Закінчив Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю балетмейстер-хореограф, артист балету(2014р.). Працював солістом Санкт-Петербузького чоловічого балету Валерія Михайловського, був засновником «Молодого театру Волині». Як хореограф дебютував у 2016 році, поставивши одноактний балет «Ближче, ніж кохання» на сцені Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва. Хореограф-постановник одноактних балетів «Пробігаючи життя», «Достукатися до небес», а також «Ближче, ніж кохання» у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Telegram Channel