Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Якими громадськими роботами у Володимирі-Волинському каратимуть порушників?

Покарання у виді громадських робіт відбувається за місцем проживання порушника.

charivne.info

Якими громадськими роботами у Володимирі-Волинському каратимуть порушників?

У місті затвердили види громадських робіт для порушників закону та підприємства для «відбування покарань»

Учора виконавчий комітет затвердив перелік суспільно корисних робіт для порушників закону, на яких судом накладено покарання у вигляді громадських робіт, повідомляє Володимир-Волинська міська рада.

У рішенні визначили, що порушникам доведеться виконувати роботи:
з благоустрою та озеленення територій населеного пункту (благоустрій місць відпочинку, парків, скверів, озеленення, розчищення та обрізка насаджень);
з обладнання дитячих, спортивних, інших майданчиків та зон відпочинку;
впорядкування пам’ятників, місць меморіальних поховань, кладовищ;
ремонтні роботи та благоустрій на об’єктах соціальної сфери;
прибирання узбіччя доріг;
з відновлення та догляду пам’яток архітектури, історії та культури;
впорядкування території населеного пункту з метою ліквідації наслідків стихії;
з екологічного оздоровлення територій щодо збереження властивостей природно-територіальних комплексів для оптимального використання природнього потенціалу земель, вод, рельєфу та рослинності (робота з природно-заповідним фондом, роздільне сміттєзбирання, кронування дерев і кущів, очищення берегів річки Луга та Риловиця, ліквідація стихійних сміттєзвалищ);
з підготовки до проведення заходів  суспільно-культурного значення (день міста тощо);
інші суспільно корисні роботи.

Затвердили також перелік підприємств, на об’єктах яких здійснюється виконання суспільно корисних робіт – це КП «Троянда» та КП  «Полігон». 

Затвердили також перелік підприємств, на об’єктах яких здійснюється виконання суспільно корисних робіт – це КП «Троянда» та КП  «Полігон».

Покарання у виді громадських робіт відбувається за місцем проживання порушника. Громадські роботи полягають у виконанні у вільний від основної роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування.

Виконання покарання у вигляді громадських робіт здійснюють тоді, коли порушник закону бере участь в суспільно корисній праці і є контроль за його поведінкою відповідно до вимог Кримінально-виконавчого кодексу України.

Telegram Channel