Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Локачинщині вкрали мотоцикл, а в Голобах – мопед

Мотоцикл потягнув раніше судимий 17-річний житель Турійського району.

vl.npu.gov.ua

На Локачинщині вкрали мотоцикл, а в Голобах – мопед

Поліцейські оперативно розкрили обидві крадіжки

Учора, 30 березня, до поліції із заявою звернулася 38-річна жителька Локачинського району. Жінка повідомила, що зловмисник пошкодив вхідні двері гаража та викрав мотоцикл «Boxer», що належав її братові, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

Співробітники поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв раніше судимий 17-річний житель Турійського району. Транспортний засіб вилучили. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили хлопцеві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

У селищі Голоби Ковельского району оперативники викрили 31-річного ковельчанина у крадіжці мопеда «Musstang», котрий належить 39-річному жителю селища. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї заявника.  

Цього ж дня, у селищі Голоби Ковельского району оперативники викрили 31-річного ковельчанина у крадіжці мопеда «Musstang», котрий належить 39-річному жителю селища. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї заявника.  Викрадений мопед правоохоронці вилучили.


Мопед вкрали просто з подвір’я власника.
 

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті, зокрема, передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Telegram Channel