Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Тимошенко та Медведчук об'єдналися, щоб врятувати Коломойського - ЦПК

Фракції Батьківщина та ОПЗЖ не голосували за «банківський закон» №2571-д, який унеможливлює повернення «ПриватБанку» олігарху Ігорю Коломойському.

«Центр протидії корупції».

Тимошенко та Медведчук об'єдналися, щоб врятувати Коломойського - ЦПК

Фракції Батьківщина та ОПЗЖ не голосували за «банківський закон» №2571-д, який унеможливлює повернення «ПриватБанку» олігарху Ігорю Коломойському

Про це пише «Центр протидії корупції» у Фейсбуці.

«Давайте складемо список, що об’єднує «Батьківщину» Тимошенко та проросійську ОПЗЖ Медведчука? Почнемо з того, що вчора вони злилися в єдиному пориві на користь Коломойського – обидві фракції НЕ голосували за «банківський закон» №2571-д, який унеможливлює повернення Привату олігарху – банку, для порятунку якого ми, платники податків, віддали 155 млрд грн», - зазначено у повідомленні.

5-10 років, і кров буде забута. Ми візьмемо у росіян 100 мільярдів доларів.

«5-10 років, і кров буде забута. Ми візьмемо у росіян 100 мільярдів доларів. Який найшвидший спосіб вирішити проблеми та відновити відносини? Тільки гроші», - це нещодавня цитата Ігоря Коломойського, пишуть в ЦПК.

«Не дивно, що вона суголосна намірам ексрегіоналів. Та, схоже, і у фракції Тимошенко не проти такого сценарію», - підкреслили в ЦПК.

Нагадаємо, що Верховна Рада на позачерговому засіданні 30 березня схвалила так званий антиколомойський закон.

Telegram Channel