Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Ківерцівщині за кошти субпроєкту зроблять дві амбулаторії

В Олиці відремонтують приміщення АЗПСМ та здійснять реконструкцію будівлі денного стаціонару.

voladm.gov.ua

На Ківерцівщині за кошти субпроєкту зроблять дві амбулаторії

У Ківерцівському районі тривають ремонтно-будівельні роботи у рамках реалізації субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області»

За роботи на Ківерцівщині, отримавши перемогу в тендері, взялося товариство з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2». У районі відремонтують приміщення Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини та здійснять реконструкцію будівлі денного стаціонару і дитячого відділення Цуманської районної лікарні під амбулаторію АЗПСМ, повідомляє Волинська ОДА.

На першому об’єкті ступінь виконання – 65%, на другому – 10%. Щодо робіт у Цумані, то тут наразі вони призупинені. Паралельно здійснено коригування проєкту та завершено розгляд коригованого кошторису (пропозиції) підрядника з врахуванням змін обсягів робіт.

На першому об’єкті ступінь виконання – 65%, на другому – 10%. 

Відповідний запит спрямували на розгляд Світовому банку. За результатами погодження пропозиції підрядника найближчим часом підпишуть додаткову угоду, після чого підрядник гарантує відновлення робіт.

Закупівлі офісних та медичних меблів, медичного обладнання та інструментарію уже проведені, й усе необхідне є на місцях.

Відповідно до субсидіарної угоди, субпроєкт має бути повністю реалізований до 30 вересня 2020 року. Щодо будівельного компоненту, то усі роботи з ремонту та реконструкції амбулаторій можуть завершити до 31 серпня поточного року, проте за умови належного, вчасного та в повному обсязі виділення коштів субвенції Волинській області.

Роботи у Цумані призупинені. Підрядник очікує, коли розглянуть уточнений кошторис.
Роботи у Цумані призупинені. Підрядник очікує, коли розглянуть уточнений кошторис.

 

Telegram Channel