Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 Директор одного з волинських підприємств відшкодував місцевим бюджетам понад 300 тисяч гривень збитків

Посадовець допустився дорогих помилок

Укрінформ

Директор одного з волинських підприємств відшкодував місцевим бюджетам понад 300 тисяч гривень збитків

Мусив зробити це у ході досудового розслідування

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області органи ДФС завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про вчинену виконавчим директором одного з приватних підприємств службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки інтересам територіальних громад, інформує пресслужба прокуратури області.

Як встановили слідчі, унаслідок того, що посадовець не відкоригував відомості, які вносив до документів, підприємству було зайво переказано понад 320 тис грн. бюджетних коштів за виконання будівельних робіт.

Мова про замовлення департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради та Боратинської сільської ради по угодах, укладених в період з жовтня 2016 року по серпень 2018 року. Як встановили слідчі, унаслідок того, що посадовець не відкоригував відомості, які вносив до документів, підприємству було зайво переказано понад 320 тис грн. бюджетних коштів за виконання будівельних робіт.

Керівник підприємства свою винуватість у вчиненому визнав повністю та щиро розкаявся. Окрім того посадовець відшкодував усю суму заподіяних його незаконними діями збитків. Далі – слово за судом.

Telegram Channel