Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Три луцькі магазини заплатять штраф за порушення правил карантину

Рейд провели по 20 закладах торгівлі.

Суспільне.

Три луцькі магазини заплатять штраф за порушення правил карантину

Санкція відповідної статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тис. грн., а на посадових осіб – від 34 до 170 тис. грн..

«Дільничні офіцери поліції разом із представниками органів Держпродспоживслужби області провели спільні рейди щодо дотримання правил карантину суб’єктами господарювання», - розповів спеціаліст сектору комунікацій Нацполіції Волині Олег Плазовський, інформує Суспільне.

Третього квітня перевірили діяльність понад 20 торгівельних закладів. У результаті – виявлено три адміністративні порушення. 

На три заклади торгівлі було складено протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про порушення правил щодо карантину людей, каже Олег Плазовський. Третього квітня перевірили діяльність понад 20 торгівельних закладів. У результаті – виявлено три адміністративні порушення. 

Нагадаємо, з початку карантинних обмежень правоохоронці Волині склали 56 адмінпротоколів за порушення правил карантину. Також, станом на сьогодні, на Волині розпочато два кримінальних провадження за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. Одна зі справ, яка нині розслідується, стосується випадків зараження на коронавірус медпрацівників у Луцькій міській клінічній лікарні.

Telegram Channel