Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині до 6 рків засудили чоловіка, який торгував канабісом

У зловмисника конфіскували майно.

Фото: Укрінформ.

На Рівненщині до 6 рків засудили чоловіка, який торгував канабісом

Засуджений уже притягався за такий же злочин

Демидівський районний суд підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури та визнав винним 34-річного жителя м. Броди Львівської області за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України), інформує сайт прокуратури Рівненської області.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений упродовж серпня-вересня 2017 у м. Радивилів неодноразово здійснював незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Дослідивши докази, надані стороною обвинувачення, враховуючи значну кількість наркотичного засобу та факт неодноразовості вчинення кримінального правопорушення і притягнення до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення у минулому, суд призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією майна. Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений упродовж серпня-вересня 2017 у м. Радивилів неодноразово здійснював незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Обвинувачений перебуває під вартою. Вирок суду від 01.04.2020 законної сили ще не набрав.

Telegram Channel