Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Відновили ремонт траси «Ковель-Ягодин», початий 2012 року

Наразі вирубують чагарник у придорожній смузі правого проїзду.

Фото: Служба автодоріг в області.

Відновили ремонт траси «Ковель-Ягодин», початий 2012 року

Рухається транспорт на цій ділянці автодороги М-07 і далі лівим проїздом

«Велике будівництво» у волинських дорожників триває – приступили до реконструкції автошляху М-07 на Ковельщині, інформує Служба автодоріг в області у фейсбуці.

Після багаторічної перерви відновлено реконструкцію автомобільної дороги державного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на ділянці, яка проходить між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси, що на Ковельщині (км 447+638 – км 451+000).

Роботи виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області підрядним підприємством ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Реконструкція цієї ділянки автодороги була розпочата ще в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012. Тоді її було розширено до чотирьох смуг для руху (по дві у кожному напрямку). По всій протяжності новозбудованого лівого проїзду на той час вдалось укласти нижній та середній шари з асфальтобетону, а по існуючому правому проїзду було влаштовано лише близько 300 м нижнього шару дорожнього одягу.

Оскільки автодорога М-07 є найкоротшим шляхом від Києва до кордону з Польщею, до Євро-2012 лівий проїзд було відкрито для руху транспорту у двох напрямках, а правий проїзд з того часу є закритим, адже із 2012 року кошти на завершення реконструкції цього об’єкта не виділялись.

Цьогоріч планують закінчити реконструкцію і на об'єкті км 447+638 – км 451+000, підрядник вже приступив до роботи.

Наразі проводиться вирубка чагарника в придорожній смузі правого проїзду, земляні роботи для поширення проїзної частини та виконуються інші підготовчі роботи. Цьогоріч планують закінчити реконструкцію і на об'єкті км 447+638 – км 451+000, підрядник вже приступив до роботи. 

.

Telegram Channel