Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У дитячій лікарні повністю оновили операційну нейрохірургії (Фото)

Дитячі нейрохірурги із Луцька радіють оновленій операційній

Волинського ВОДТМО

У дитячій лікарні повністю оновили операційну нейрохірургії (Фото)

Про Михайла Ловгу, перспективного лікаря Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, з вдячністю відгукуються пацієнти. Радіють за нього колеги, адже рівень нейрохірургічної допомоги дітям у Луцьку постійно зростає

Сприяє цьому тісна співпраця Михайла Ловги з  фондом «Разом з Україною», тісні контакти з нейрохірургом зі США Люком Томичем, який неодноразово приїжджав на Волинь. Завдяки їхньому сприянню Михайло Ловга три місяці стажувався  в одній з найкращих дослідницьких лабораторій на базі медичного університету м. Цінціннаті (США). А у дитячій лікарні в цей час  було розпочато ремонт нейрохірургічної операційної зали. Повернувшись на початку лютого на своє робоче місце, волинський нейрохірург разом зі своїм колективом довів цю справу до завершення.

 

 Про це він  написав на своїй сторінці у фейсбуці:

 «…Дякую всім хто долучився: чудовим батькам складної пацієнтки, які просто віддали кошти на розвиток нейрохірургії;  пані Ріті Ліммрот, голові фонду «Допомога дітям Чорнобиля»;  фонду «Разом з Україною», зокрема Люку Томичу та Марії Сороці;  моєму товаришу зі США Володимиру Добронравову, який просто пожертвував кошти нам, бажаючи допомогти діткам в Україні;  майстрам, які хоч і мають не найдешевші розцінки, але зробили все згідно моїх забаганок…».  В кінцевому результаті ми завершили маштабний ремонт операційної з повною заміною всіх комунікацій, заміною електрощитової, створенням правильної сучасної вентиляційної системи, заміною дверей, системи освітлення та покриття стін/стелі/підлоги.

В кінцевому результаті ми завершили маштабний ремонт операційної з повною заміною всіх комунікацій, заміною електрощитової, створенням правильної сучасної вентиляційної системи, заміною дверей, системи освітлення та покриття стін/стелі/підлоги.

Так, це ще далеко не все з потрібного.  Але я впевнений, що ми вже можемо сміло конкурувати з багатьма операційним у приватних установах, не кажучи про державні.

 

 Розумію, що зараз пандемія коронавірусу, але ми приймаємо і оперуємо всіх діток з невідкладною нейрохірургічною патологією. Буду вдячний всім і кожному за будь-яку допомогу, яку можна переказати на рахунок благодійних фондів, які згодились нам допомогти у зборі коштів. Благодійний Фонд «Серце в Долонях».

 

 В описі платежу позначте, будь-ласка, Нейрохірургія чи код 31

КОД ЄДРПОУ: 40982326
Юридична адреса : 43024, Волинська область, м. Луцьк, пр. Відродження, 30
Керівник – Хом’як Ігор Васильович
р/р: UA92 303440 00000 26003055516959
в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 303440, м. Луцьк
тел. моб. +380663145889


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel