Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Любешеві поліція з автомобіля попереджає мешканців про нові карантинні обмеження. Медики підозюють COVID-19 у немовляти (Відео)

Не можна допустити поширення вірусу!

Любешівського відділення поліції ГУНПу Волинській області

У Любешеві поліція з автомобіля попереджає мешканців про нові карантинні обмеження. Медики підозюють COVID-19 у немовляти (Відео)

З підозрою на коронавірусну інфекцію в районі – 2 особи: дитина 5 місяців з с. Залаззя перебуває в інфекційному відділені КНП «Любешівська центральна районна лікарня»

Зразки біологічних матеріалів від дитини будуть відправлені  сьогодні на дослідження у вірусологічну лабораторію ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України». Результати щодо однієї особи, з підозрою на коронавірусну інфекцію, про яку було повідомлено 03 квітня – ще не надійшли. Любешівським відділенням Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області перевірено дотримання заходів ізоляції 230 осіб із 271, які прибули із-за кордону.

Кабмін оприлюднив перелік додаткових заходів із запобігання розповсюдженню коронавірусної хвороби, які будуть діяти із 6 по 24 квітня в Україні. У зв’язку з цим поліцейські, курсуючи службовим автомобілем вулицями селища, сповіщали місцевим жителям про посилення карантинних обмежень.

Так, з понеділка, 6 квітня, не можна перебувати в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски, в тому числі виготовлених самостійно.

Поліцейські, курсуючи службовим автомобілем вулицями селища, сповіщали місцевим жителям про посилення карантинних обмежень.

Також заборонене переміщення групою більш як дві осіб, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону, або повнолітніми родичами дитини. Дітям не можна перебувати у громадських місцях.

Відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності, спортивних та дитячих майданчиків, а також проведення всіх масових заходів також під забороною.

Не можна перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи її спеціальний статус.

Також передбачається обов’язкова обсервація для всіх осіб, які перетинають державний кордон. Виключення – для працівників дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представництв офіційних місій; водіїв, членів екіпажів, поїзних і локомотивних бригад.

Забороняється самовільно залишати місця обсервації або ізоляції. Відповідна постанова оприлюднена на сайті Кабміну.

Джерело: Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області
Telegram Channel