Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Митрополит Михаїл закликав волинян нічого і нікого не боятися, крім Господа Бога – але мити руки, дотримуватися дистанції і ходити в масках (відео)

З вірою в Господа й коронавірусу лупня дамо!

Фото: Волинська єпархія ПЦУ

Митрополит Михаїл закликав волинян нічого і нікого не боятися, крім Господа Бога – але мити руки, дотримуватися дистанції і ходити в масках (відео)

Під час проповіді на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці правлячий архієрей говорив про людську паніку і послух

Про людську паніку і послух говорив митрополит Луцький Волинський Михаїл в неділю 5-ту Великого посту під час проповіді на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці, повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

Жити слід за Божими законами й дотримуватися порад, які нам дають: мити руки, дотримуватися дистанції, ходити в масках тощо.

З огляду на людський страх, який присутній у суспільстві у зв’язку із поширенням коронавірусу, владика закликав не боятися. Архіпастир пояснив, що ми не повинні нічого і нікого боятись, крім Господа. Жити слід за Божими законами й дотримуватися порад, які нам дають: мити руки, дотримуватися дистанції, ходити в масках тощо.

Піклуючись про своє духовне та фізичне здоров’я, ми виконуємо Божі заповіді й несемо свій послух. А послух є вищим посту і молитви, нагадав митрополит Михаїл.

Завершуючи казання, архієрей побажав усім бути послушними і з чистим серцем зустріти Світле Воскресіння Господнє.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel