Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Правоохоронці влаштували погоню за бусом, набитим сигаретами (Відео. Фото)

Волинь-нова

Правоохоронці влаштували погоню за бусом, набитим сигаретами (Відео. Фото)

Водій вказаного автомобіля на вимогу працівників Національної поліції не зупинився, у зв’язку з чим, екіпажем патрульних здійснено переслідування автомобіля

Автомобіль з партією контрафактних сигарет затримали прикордонники спільно з поліціянтами на Волині.

Відео затримання розмістили у спільноті Твій Володимир у фейсбуці. Так, за інформації співробітників оперативних підрозділів Держприкордонслужби на околиці одного з населених пунктів Волинської області  правоохоронці зупинили транспортний засіб марки «Фольксваген» під керуванням громадянина України.

Під час огляду транспортного засобу  правоохоронці виявили сигарети  загальною кількість 17500 пачок цигарок марки «Фест» з білоруськими акцизними марками.

Водій вказаного автомобіля на вимогу працівників Національної поліції  не зупинився, у  зв’язку з чим, екіпажем патрульних здійснено переслідування автомобіля. Після чого зловмисник здійснив наїзд на співробітника Національної поліції, та  вході проведення оперативних дій автомобіль був зупинений.  Під час огляду транспортного засобу  правоохоронці виявили сигарети  загальною кількість 17500 пачок цигарок марки «Фест» з білоруськими акцизними марками.  На теперішній час проводяться оперативні заходи та з’ясування обставин правопорушення.

 

 

Джерело: ЗРУ Держприкордонслужби
Telegram Channel