Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині з початку року «залатали» 11 тисяч метрів квадратних вибоїн (Фото)

Дорожники ремонтують покриття.

САД у Волинській області.

На Волині з початку року «залатали» 11 тисяч метрів квадратних вибоїн (Фото)

Служба автодоріг області повідомила, які роботи виконувалися волинськими дорожниками минулого тижня

 

 Без роботи не сиділи – планували узбіччя, проводили профілювання на автошляхах з білощебеневим дорожнім покриттям, встановлювали дорожні знаки та інформаційні табло, видаляли чагарник в придорожній смузі, підрізали гілля на деревах, що ростуть вздовж шляхів та виконували ще чимало інших робіт, необхідних для підтримання належного технічного стану доріг, елементів облаштування та прилеглої території. Про це йдеться на сайті САД у Волинській області.

За тиждень, що минув, ліквідовано вибоїни на проїзній частині доріг площею близько 1400 м2, з початку поточного року цей показник становить майже 11 000 м2.

 

Були і виїзди для оброблення проїзної частини протиожеледними матеріалами, позаяк в окремі дні погодні умови призводили до появи слизькості.

 

 А ще активно проводили роботи з ліквідації аварійних деформацій дорожнього покриття. За тиждень, що минув, ліквідовано вибоїни на проїзній частині доріг площею близько 1400 м2, з початку поточного року цей показник становить майже 11 000 м2.

 

 В умовах карантину з протидії поширенню коронавірусу волинські дорожники працюють з дотриманням відповідних заходів безпеки.

 

 «Працюємо заради вас, а ви залишайтесь вдома заради нас!» – йдеться на сайті САД Волині.

 

 

Telegram Channel