Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині спіймали лучанина з бусом, напакованим фальсифікованою горілою

Алкоголь вилучено.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

На Рівненщині спіймали лучанина з бусом, напакованим фальсифікованою горілою

Працівники групи реагування патрульної поліції Млинівського відділення у селі Новоукраїнка зупинили автомобіль «Volkswagen T4», водій якого помітно нервував та не надав дозволу працівникам поліції оглянути салон авто

Шостого квітня, на підставі ухвали суду слідчі Млинівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури провели обшук в автомобілі «Volkswagen T4», який належить 34-річному жителю Луцька.

Правоохоронці виявили та вилучили 79 ящиків горілки сумнівного походження із акцизними марками з ознаками підробки.

У мікроавтобусі правоохоронці виявили та вилучили 79 ящиків горілки сумнівного походження із акцизними марками з ознаками підробки.

За цим фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Крім того, відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). Матеріали провадження скеровуватимуться за підслідністю до Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, що в Україні та на території Рівненщини зокрема проводиться комплекс превентивних заходів із детінізації економіки. З цією метою в усіх областях працюють міжвідомчі робочі групи.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції України.
Telegram Channel