Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Нововолинську сьогодні тимчасово призупинили теплопостачання

У випадку збереження середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8С, у місті припинять опалювальний сезон.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську сьогодні тимчасово призупинили теплопостачання

Прийнято розпорядження міського голови «Про тимчасове призупинення подачі теплоносія для опалення»

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря тимчасово 7 квітня 2020 року вирішено призупинити подачу теплоносія для опалення на території міста Нововолинська та селища Благодатне, інформує Нововолинська міська рада. Не припинили постачати тепло тільки у центральну міську лікарню.

У разі пониження середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8С комунальне підприємство «Нововолинськтеплокомуненерго» відновить подачу теплоносія для опалення відповідно до температурного графіка. У випадку збереження середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8С, у місті припинять опалювальний сезон.

У разі пониження середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8С комунальне підприємство «Нововолинськтеплокомуненерго» відновить подачу теплоносія для опалення відповідно до температурного графіка. 

Розпорядженням рекомендовано ТзОВ «Теплопостач» та головному лікарю Нововолинської центральної міської лікарні Морозу В.В. припинити подачу теплоносія на об’єкти центральної міської лікарні, якщо протягом трьох наступних діб середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме більше +8С.

Telegram Channel