Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Польщі трагічно загинув молодий волинянин

Всі ж, хто розділяє це горе, можуть перерахувати  кошти її банківську картку  5168755447518628.

Фото 5 канал.

У Польщі трагічно загинув молодий волинянин

Четвертого квітня від хати до хати жителів села Підбереззя Горохівського району повзла жахлива звістка: не стало Михайло Смірнова, життя якого розцвітало разом із кожною прийдешньою весною: 10 квітня цьому життєрадісному чоловікові виповнилося б 33 роки

Не переповісти словами,  як гірко тужать за своїм найдорожчим мама  Людмила Вікторівна й батько Михайло Ростиславович, молодші брати Віталій і Назар. Тепер татусева ласка буде найгарнішим сном для двох його  діточок.

Життєвій дорозі  нашого земляка судилося закінчитися  не в рідному Підбереззі.  Йому, певно, Небом була визначена заробітчанська доля . Вона привела його до польського Кракова. Недавно  звідти поспішав додому, щоб разом із найріднішими зустріти свої іменини, заприсягнути сімейній вірності й вкотре вклонитися вдячними словами батькам.

Побачити востаннє найдорожчого в труні – наразі неможливо. У Польщі триває карантин, а щоб доставити кремоване тіло  з країни-сусідки, потрібно близько 8000 доларів.

Не судилося. Завдяки однокласникові покійного Романові Юхимчуку познайомилися: Михайло був хорошим другом, душею всіх, хто поважав порядність. Його  повернення найперше чекали батьки.  Не переповісти словами, як їхні серця ридали від болю, коли почули про загибель найдорожчого. Смерть чекала Михайла на одному з краківських перехресть. Поспішав додому, щоб  зустріти разом із найріднішими найважливіші сокровенні події, однак …

Однокласник загиблого Роман Юхимчук розповів, що на дорозі до батьківщини Михайло потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Його  хотів якнайшвидше доставити якнайближче до неї поляк-роботодавець. Разом сіли на швидкісний мотоцикл, але одне з перехресть очікувало фатальністю.

У ці важкі хвилини родина Михайла Смірнова вмивається сльозами. Побачити востаннє найдорожчого в труні – наразі неможливо. У Польщі триває карантин, а щоб доставити кремоване тіло  з країни-сусідки, потрібно близько 8000 доларів.

Важке горе родини розділяють односельчани. Зі слів Підберезівського сільського голви Віктора Коритка, кожна сім’я в ці дні оплакує світлого душею й працьовитого односельчанина, робить свій фінансовий вклад , аби прах Михайла Смірнова упокоївся в рідній землі. Щоб лише попрощатися зі сином-кровиною в сусідній державі, вимолила дозвіл  у консульства матуся Людмила Вікторівна.

Всі ж, хто розділяє це горе, можуть перерахувати  кошти її банківську картку  5168755447518628.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel