Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волиняни отримали продуктові набори від Фонду Порошенка

Волиняни отримали подарункові набори.

Фото: Європейська Солідарність

Волиняни отримали продуктові набори від Фонду Порошенка

Команда волонтерів «Європейської Солідарності» допомагають людям, які опинилися за межею бідності, в скрутному становищі, без надії на допомогу. Сьогодні перші коробки з допомогою відправилися у райони Волинської області. Першою волинянкою, що отримала допомогу стала Вікторія Павлік зі Скобелки Горохівського району, яка вже тривалий час бореться з тяжким недугом.

Допомога, яку отримала Волинь в рамках проекту #Солідарність передається у райони області. 6-7 квітня продуктові набори, які закупив Фонд Порошенка, були доставлені волонтерам Ковельського, Луцького, Горохівського та Локачинського районів.

У Ковелі, в першу чергу, продуктові набори отримали багатодітні родини, в яких троє, четверо дітей, сім’ї воїнів АТО/ООС, а також одинокі пенсіонери, які самостійно не можуть піти до магазину. 

7 квітня Оксана Макарова передавала продуктові набори жителям Горохівського району. Першою отримала пакунок Ольга Дубінська з міста Горохів. Жінка належить до маломобільної групи населення, адже пересувається на візку та проживає одна. Вона дуже рідко має можливість вийти з дому, оскільки живе на другому поверсі у будинку без ліфта.

 

 Люди не вірили, що допомога може бути від щирого серця і безкоштовною.

Допомога, яку підготував Фонд Порошенка, надійшла і до села Угринів, де проживає родина Олени, в якій шестеро дітей.

 

 Пакунки отримали також сім’ї Ігоря із села Терешківці та Олени із села Вільхівка, які потрапили в складні життєві умови. 

 

 «Люди не вірили, що допомога може бути від щирого серця і безкоштовною. Найбільш емоційним став приїзд в Угринів до Олени, яка виховує шестеро дітей. Вони всі прибігли мене зустрічати зі щирістю. Мої земляки дуже дякували партії та волонтерам за таку допомогу!» - розповідає Оксана Макарова.

Джерело: Європейська Солідарність
Telegram Channel