Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Подбали про захист медиків, які лікують маленьких волинян

Українці з усіх боків намагаються допомогти медикам.

Фото Public Domain Pictures.

Подбали про захист медиків, які лікують маленьких волинян

КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» включено до переліку закладів, де при потребі госпіталізовуватимуть пацієнтів з коронавірусною хворобою. Цими днями лікарні було передано медичні засоби захисту, медикаменти, дезінфікуючі засоби

Працівники одержали одноразові медичні халати, комбінезони, шапочки, маски, бахіли, рукавички, респіратори, окуляри захисні. Матиме заклад і певний запас ліків: жарознижувальні, протизапальні, антибіотики, противірусні тощо.

Від Волинської облспецмедбази у заклад надійшло 11 тисяч рукавичок медичних, 10 кисневих датчиків та 10 фільтрів вірусобактеріологічних.

Із Волинської облспецмедбази надійшла також гуманітарна допомога: 11 тисяч рукавичок медичних, 10 кисневих датчиків та 10 фільтрів вірусобактеріологічних. Центр екстреної медичної допомоги передав у заклад 10 медичних комбінезонів, 18 медичних респіраторів і 5тис. масок.

Долучаються до поліпшення оснащення обласної дитячої лікарні і благодійники. Депутат Верховної ради України Ірина Констанкевич, заступник голови правління БФ «Тільки разом» Орест Маховський та виконавчий директор БФ «Серце в долонях» Олександр Кізім передали у відділення анестезіології та інтенсивної терапії одноразові контури та фільтри для апаратів ШВЛ, маски дихальні, мішки Амбу, ларинготрахеальні трубки, шовний матеріал та інструменти для проведення ендохірургічних втручань. Це допоможе підвищити рівень надання невідкладної реанімаційної та хірургічної допомоги хворим дітям.

А директор компанії PrintingLutsk Павло Цап’юк передав у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню захисні щитки для обличчя, які є обов’язковими при організації медичної допомоги хворим з підозрою на COVID-19, повідомляє сайт ВОДТМО.

Telegram Channel