Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Як не випишу газету, то й не знатиму,  як наші хлопці грають у футбол»

Григорій Миколайович – завзятий футбольний фанат, який вболіває за цмінівську ФК.

Фото Юлії Музики

«Як не випишу газету, то й не знатиму, як наші хлопці грають у футбол»

Із такими словами навідався до редакції Маневицької газети «Нова доба» забрати виграний приз передплатник із села Цміни Григорій Андрусік

«Та ж кажу ж жінці – як не випишу газету, то й не знатиму, як наші хлопці грають у футбол, – говорить чоловік, а на запитання як його звати, відповідає: Та ж так, як Чапкіса…» Так і знайомимося. Довідуюся, що Григорій Миколайович – завзятий футбольний фанат, який вболіває за цмінівську ФК.

Довідуюся, що Григорій Миколайович – завзятий футбольний фанат, який вболіває за цмінівську ФК.

– Минулого року об’єдналися наші хлопці в команду «Енергетик» з підцаревицькими, то вже грають всією округою. Я завжди на їхні домашні матчі ходжу, і в Нові Підцаревичі їздив, коли вони там грали з «Оконськом» на День села, інколи й на виїздах буваю, – ділиться чоловік, зауважуючи, що, отримавши газету, насамперед дивиться чи є щось про футбол. Саме зі сторінок районки під час чемпіонату району з футболу щотижня дізнається із яким рахунком зіграли команди, хто забив голи й де наступної неділі проходитимуть матчі.

Приємним сюрпризом для сім'ї Андрусіків став виграш призу від «Нової доби» - набору рушників. А ми дякуємо своїм передплатникам й бажаємо їм тільки гарних нових і, звичайно ж, втішних результатів футбольних баталій, їх вже дуже зачекалися.

Юлія МУЗИКА


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel