Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Луцьку проводять  капітальний ремонт доріг, дворів та пішохідних доріжок

Лучани ходитимуть по якісному дорожньому покриттю.

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря ПОЛІЩУКА.

У Луцьку проводять капітальний ремонт доріг, дворів та пішохідних доріжок

Представники Луцької міської ради в межах інспекції оглянули об'єкти, на яких проводяться роботи

«Проінспектували роботи по капремонту доріг, дворів та пішохідних доріжок, що незважаючи на карантин продовжуються в нашому місті», - написав у фейсбуці радник луцького міського голови Ігор Поліщук. В межах інспекції оглянули декілька об'єктів.

Роботи з благоустрою дістаються також до найвіддаленіших вуличок нашого міста.

Зокрема, триває капремонт одного з найбільших дворів міста по пр. Молоді, 17а, 17б, 19 та проспекту Собороності, 13а, 13б. Двір був в жахливому стані, але ремонт все змінить. Так на проїжджій частині і тротуарах буде вкладена бруківка, розширені паркомісця, відремонтована зливова каналізація та збільшена кількість зливових решіток, встановлено LED-освітлення, дитяче та спортивне обладнання та інше.

 

Ще донедавна заїзд до 25 школи був одним з найгірших в Луцьку, просто суцільна руїна. Проїхати було просто неможливо ні до школи, ні до сусідніх багатоквартирних будинків. Тротуар теж був відсутній.Тепер же тут - комфортний заїзд із нормальними та безпечними тротуарами. І учням школи, і їх батькам і мешканцям прилеглих будинків буде комфортно і безпечно і їхати авто і йти пішки.

У розпалі ремонт прибудинкової території по проспекту Грушевського, 11, 13, 15. Один з небагатьох дворів, який був в незадовільному стані й залишився без ремонту в Привокзальному м-ні.

 

 Роботи з благоустрою дістаються також до найвіддаленіших вуличок нашого міста. Зокрема — провулку Качалова. Довгі роки асфальтне покриття дороги тут було повністю відсутнє, а мешканців постійно турбували проблеми із стоком дощових вод та утворенням калюж, що заважали пересуванню. Відтепер вони діставатимуться своїх домівок по якісному дорожньому покриттю.

 

 

Telegram Channel