Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На Рівненщині «алконавт» віддухопелив дружину, а згодом – й одного із поліцеських, які прибули його вгамовувати

Ото хильнув!

Фото: Укрінформ

На Рівненщині «алконавт» віддухопелив дружину, а згодом – й одного із поліцеських, які прибули його вгамовувати

Зловмисника притягнуть і до адміністративної, і до кримінальної відповідальності

Близько 21:00 вчора, дев’ятого квітня, надійшло повідомлення від 28-річної жительки села Аршичин, що її чоловік удома вчиняє насильство, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Група реагування патрульної поліції Млинівського відділення, яка виїхала на повідомлення, виявила на подвір’ї 29-річного чоловіка напідпитку. На зустріч із правоохоронцями той не чекав, тож почав поводився агресивно, нецензурно лаятися та жбурляти каміння у службове авто. Крім того, дебошир на законні вимоги поліцейських не реагував, чинив опір, а під час припинення його протиправних дій завдав 33-річному інспектору СРПП тілесні ушкодження, вдаривши в обличчя. 

На зустріч із правоохоронцями той не чекав, тож почав поводився агресивно, нецензурно лаятися та жбурляти каміння у службове авто.

Для документування вчинених правопорушень на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Дебошира доставили до відділення поліції та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статей 342, 345 КК України (опір та умисне заподіяння тілесного ушкодження працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків). Максимальне покарання, яке може загрожувати затриманому — обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

За вчинення насильства у сім’ї на чоловіка поліцейські також склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 173-2 КУпАП, які скеровуватимуться на розгляд суду.

Telegram Channel