Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Волинська громада придбала апарат штучної вентиляції легень для районної лікарні

Володимир Крижук сподівається, що приклад з Рівненської ОТГ візьмуть й інші громади.

Фото газети «Наше життя».

Волинська громада придбала апарат штучної вентиляції легень для районної лікарні

830 тисяч гривень із місцевого бюджету депутати Рівненської ОТГ виділили на придбання життєво-необхідного обладнання для медзакладу

Сьогодні, 10 квітня, відбулася позачергова сеся Рівненської сільської ради. Єдине питання порядку денного – зміни до бюджету громади.

Ми, одна з найбагатших громад краю, мали майже півтора мільйона гривень вільних залишків, а після розподілу на рахунку залишилося сім гривень. Втім, для нас основне – зберегти життя і здоров'я людей.

 

 – На жаль, нині левову частину проблем центральна влада переадресувала на місця. Ми, одна з найбагатших громад краю, мали майже півтора мільйона гривень вільних залишків, а після розподілу на рахунку залишилося сім гривень. Втім, для нас основне – зберегти життя і здоров'я людей, – пояснив мотивацію депутатів голова ОТГ Володимир Крижук.

 

Отож місцеві обранці підтримали пропозицію генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля  придбати один апарат ШВЛ за 830 тисяч гривень, хоча попередньо планували виділити лише частину потрібної суми.  

Решту коштів депутати спрямували на довезення лікарів, підтримку первинної ланки медицини та частину на власне комунальне господарство.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel