Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Майстер із Володимира-Волинського облаштовує на річці Риловиця рекреаційну зону

Роботи по встановленню лавок загальмувалися через карантин.

Володимир-Волинський. Офіційний сайт міста

Майстер із Володимира-Волинського облаштовує на річці Риловиця рекреаційну зону

У рамках втілення проєкту облаштування рекреаційної зони на річці Риловиця місто зробило індивідуальне замовлення на виготовлення лавок, встановлення яких почав проводити місцевий майстер Андрій Яриніч

Дизайнером проєктів лавок на громадських засадах став Андрій Гнатюк. Питання їх виготовлення піднімали під час обговорення фінального етапу облаштування рекреаційної зони на річці Риловиця за участі народного депутата Ігоря Гузя, представників органів місцевого самоврядування, керівників відповідних управлінь, підрядників і проєктантів. Йшлося, зокрема, про три види лавок: 6 без спинки, 1 пів-кругла та 2 паркові круглі зі спинкою. 

 

 Вартість однієї лавки без спинки становить 6300гривень, а таких великих конструкцій, як лавка пів-кругла та кругла зі спинкою – 16371 та 28500 гривень відповідно. Виготовлення лавок замовляли в місцевого підприємця, щоб здешевити ціну. 

Вартість однієї лавки без спинки становить 6300гривень, а таких великих конструкцій, як лавка пів-кругла та кругла зі спинкою – 16371 та 28500 гривень відповідно.

Встановлення лавок розпочалося, але було призупинене у зв’язку з впровадженням карантинних заходів, спрямованих на недопущення поширення коронавірусу COVID-19 в місті.

 

 З цієї причини зупинено також реалізацію проєктів в освіті, культурі, житлово-комунальному господарстві загальною вартістю більше 10 мільйонів гривень, що були виділені у 2020 році. Однак ті роботи, які вже початі, будівельники все ж планують завершити.

Джерело: Володимир-Волинський. Офіційний сайт міста
Telegram Channel