Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Зеленський відповів на петицію щодо повернення Супрун у МОЗ

Глава держави подякував українцям, які підписали петицію.

Фото president.gov.ua.

Зеленський відповів на петицію щодо повернення Супрун у МОЗ

Петиція набрала 27 413 голосів з 25 000 необхідних. Відтак, глава держави був змушений відповісти

Президент України Володимир Зеленський відповів на петицію щодо повернення Уляни Супрун на посаду очільниці МОЗ зазначивши, що є новий очільник МОЗ Максим Степанов, який визначив своїм пріоритетом продовження медреформи та боротьбу з COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Глави держави.

Міністр охорони здоров’я України Степанов пріоритетами у своїй діяльності визначив боротьбу з коронавірусом та продовження медичної реформи.

«Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за активну громадянську позицію та розуміння необхідності продовження трансформації галузі охорони здоров’я, особливо в цей надзвичайно складний для кожного з нас час. У зв’язку із пандемією ВРУ від 30 березня 2020 року № 550 Міністром охорони здоров’я України призначено Максима Володимировича Степанова», - написав Зеленський.

Також він додав, що стосовно продовження медичної реформи з 1 квітня 2020 року в країні відповідно до Закону України від 19.10.2017 № 2168 «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» стартувала програма медичних гарантій для всіх видів медичної допомоги.

«У свою чергу міністр охорони здоров’я України М.В.Степанов пріоритетами у своїй діяльності визначив боротьбу з коронавірусом та продовження медичної реформи, оскільки здоров’я людини є одним із головних пріоритетів розвитку країни», - наголосив Зеленський.

Telegram Channel