Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Поліція патрулює багатолюдні об’єкти за допомогою дронів

Правоохоронці запустили літальні апарати над місцями, які важкодоступні для піших нарядів та автопатрулів.

Фото npu.gov.ua.

Поліція патрулює багатолюдні об’єкти за допомогою дронів

На безпілотних апаратах встановлені гучномовці, з яких поліцейські закликали громадян дотримуватися карантинних обмежень

Поліцейські Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Нацполіції спільно зі співробітниками відділу поліції в річковому порту «Київ» провели  профілактичний рейд на водних об’єктах столиці, інформує Національна полція України.

Співробітники відомства патрулювали територію Оболонської  набережної, Русанівської протоки та парку культури та відпочинку «Гідропарк». За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлено гучномовці, поліцейські проінформували громадян про необхідність дотримання правил карантину.

Співробітники відомства патрулювали територію Оболонської  набережної, Русанівської протоки та парку культури та відпочинку «Гідропарк».

Крім того, правоохоронці запустили літальні апарати над місцями, які важкодоступні для піших нарядів та автопатрулів, і де всупереч правилам карантину можуть відпочивати громадяни. 

У подальшому такі профілактичні заходи будуть проводитися на прибережній території в інших областях.

Telegram Channel