Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Житомирській області, де другий тиждень горять ліси, спіймали двох паліїв

Лісові пожежі продовжують гасити 150 рятувальників.

ДСНС України.

У Житомирській області, де другий тиждень горять ліси, спіймали двох паліїв

За добу вогнеборці ліквідували 35 пожеж в екосистемах

У Житомирський області з минулої суботи, 4 квітня, пожежники продовжують гасити пожежу на території Народицького, Базарського і Кліщівского лісництв. До 9 квітня осередки займання вдалося локалізувати, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, передає Дзеркало тижня.

Увечері 11 квітня охорона Базарського лісництва зловила двох чоловіків, які раніше підпалили траву у Народицькому лісовому господарстві. Чоловіків 1989 і 1991 років народження затримали, коли один з них палив траву, а інший – лісосмугу.

Усього з 11 по 12 квітня пожежники ліквідували 55 пожеж у Житомирській області, в тому числі – 35 в екосистемах на площі 86 га. У 16 районах області вигоріло 55 га сухої трави. Увечері 11 квітня охорона Базарського лісництва зловила двох чоловіків, які раніше підпалили траву у Народицькому лісовому господарстві. Чоловіків 1989 і 1991 років народження затримали, коли один з них палив траву, а інший – лісосмугу. Зафіксовано випадки займання парканів, господарських і житлових будівель, а також торфовищ через підпали трави. Лісові пожежі продовжують гасити 150 рятувальників. Пожежна авіація скинула на палаючий ліс 150 тонн води.

Telegram Channel