Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Nestlé в Україні надасть 20 млн грн допомоги медичним закладам і громадам, зокрема й Волинській

Перший крок - передача 9 млн грн лікарням у Львівській, Волинській, Харківській та Київській областях.

pixabay.com.

Nestlé в Україні надасть 20 млн грн допомоги медичним закладам і громадам, зокрема й Волинській

Компанія також допомагає продуктами харчування найбільш вразливим і постраждалим групам.

Nestlé в Україні виділить 20 млн грн на придбання необхідного обладнання та захисту медичним закладам, а також на продуктові набори для громад. Відповідно до прес-релізу компанії у понеділок, перший крок - передача 9 млн грн лікарням у Львівській, Волинській, Харківській та Київській областях для оснащення їх необхідним обладнанням: засобами індивідуального захисту, антисептиками та приладами контролю за станом пацієнтів, передає Інтерфакс-Україна.

«Ми продовжимо роботу в цьому напрямі з урахуванням розвитку ситуації та майбутніх потреб наших громад і медичних закладів країни», - зауважили в компанії.

Nestlé в Україні також допомагає продуктами харчування найбільш вразливим і постраждалим групам. З цією метою компанія співпрацює з органами місцевої влади та обласними і районними закладами соціального захисту.

«Перші 700 продуктових наборів від Nestlé в Україні роздані у Волинській області серед літніх людей та багатодітних сімей», - зазначили у компанії.

Загалом Nestlé в Україні планує забезпечити їжею, напоями та ще й кормами для тварин майже 12 тис. осіб і сімей. «Перші 700 продуктових наборів від Nestlé в Україні роздані у Волинській області серед літніх людей та багатодітних сімей», - зазначили у компанії.

Nestlé - одна з найбільших компаній світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 187 країнах.  У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», а з 2018 володіє 100% акцій підприємства. У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». Наприкінці 2003 року Nestlé SA придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдинг» (ТМ «Торчин»). У 2010 році Nestlé SA придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові був створений Nestlé Business Service (NBS Europe), що є одним з п'яти сервісних центрів Nestlé в світі і надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé у більше ніж 40 країнах світу.

Telegram Channel