Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині відновлюють дороги до опорних закладів

На фінішній прямій ремонт дорожнього покриття у селі Велике поле, що на Березнівщині.

Фото Рівненська ОДА.

На Рівненщині відновлюють дороги до опорних закладів

В області прокладають 73 км дорожнього полотна, передусім до важливих соціальних закладів

Цьогоріч ремонт доріг триває за принципом маршрутизації. У пріоритеті – дороги, які пролягають до важливих соціальних об’єктів, зокрема опорних шкіл чи лікарень, інформує сайт Рівненської ОДА.

На фінішній прямій ремонт дорожнього покриття у селі Велике поле, що на Березнівщині. 9 кілометрів незручної бруківки замінюють на сучасне асфальтобетонне покриття. 

 

 Як розповідає Великопільський сільський голова Зоя Толочик, завершення дороги із нетерпінням чекають жителі чотирьох сіл – Велике Поле, Яблунне, Велика Купля та Замостище: «Дорога вкрай необхідна як для надання вчасної медичної допомоги, безпечного підвозу дітей, а також жителів, які працюють за межами населених пунктів». 

Дана дорога буде завершена однією з перших в області, решта об’єктів чекають на завершення тендеру, зазначає заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська. Як розповідає Великопільський сільський голова Зоя Толочик, завершення дороги із нетерпінням чекають жителі чотирьох сіл – Велике Поле, Яблунне, Велика Купля та Замостище: «Дорога вкрай необхідна як для надання вчасної медичної допомоги, безпечного підвозу дітей, а також жителів, які працюють за межами населених пунктів». 

«Загалом у 2020 році в рамках президентської програми «Велике будівництво» в області відновлюють 73 км дорожнього полотна. На це з держбюджету спрямували понад 527 мільйонів. Передусім, ми ремонтуємо найгірші ділянки доріг, які пролягають до важливих соціальних закладів. Це школи, стадіони, садочки, лікарні, амбулаторії, приймальні відділення тощо. У цьому і полягає принцип маршрутизації», - наголошує Людмила Шатковська.

Telegram Channel