Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Муніципальна інспекторка провела рейд на вулицях міста Рожище

Мар’яна Демчук каже, що вимоги дотримуватися правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати.

SONY DSC

Фото rozhrada.gov.ua.

Муніципальна інспекторка провела рейд на вулицях міста Рожище

Рейд проходив на вулицях Гранична, Шведа, Польова, Толстого та Виговського

У понеділок, 13 квітня, старша муніципальна інспекторка Мар'яна Демчук провела рейд щодо виявлення порушників Правил благоустрою міста у місті Рожище. Рейд проходив на вулицях Гранична, Шведа, Польова, Толстого та  Виговського, інфоромує Рожищенська міська рада.

На згаданих вулицях перевірили утримання в належному стані прибудинкових територій, територій прилеглих до прибудинкових та провели роз’яснювальну роботу з господарями обійсть. На власників дев’яти приватних садиб було складено приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території.

На власників дев’яти приватних садиб було складено приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території. 

У приписі порушнику рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку, якщо ж припис у зазначений термін не виконаний, складають протокол про штраф. 

«Просимо рожищан, яких не застали вдома, але біля їхніх прилеглих територіях є наскладовані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки, прибрати територію, аби уникнути відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Рожище, - додає муніципальна інспекторка Мар’яна Демчук. – Також хочу зауважити, що підвищенні вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення».

Наступні рейди відбудуться вже завтра на вулицях Промислова, К. Шелакадзе, Лермонтова, Островського, Савельєвої та 17 квітня на Шевченка, Чехова, Лугова.


Такого добра на вулицях міста вистачає.
 

У приписі порушнику рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку.
 

Господарів, яких не застали вдома, також попросили прибрати біля своїх садиб.
 
Telegram Channel