Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ківерцях закупили 260 контейнерів для сміття

Може, хоч контейнерами привчать ківерчан не викидати сміття, де попало.

Фото Ківерцівської міської ради.

У Ківерцях закупили 260 контейнерів для сміття

Їх видаватимуть мешканцям приватних домоволодінь

На виконання Програми «Поводження з твердими побутовими відходами на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» відділом капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради закуплено 260 контейнерів для сміття. Їх видаватимуть мешканцям приватних домоволодінь, інформує Ківерцівська міська рада.

Закупівля контейнерів буде заоохоченням для укладення громадянами договорів на вивіз твердих побутових відходів із Ківерцівським МВУЖКГ. 

Закупівля контейнерів буде заоохоченням для укладення громадянами договорів на вивіз твердих побутових відходів із Ківерцівським МВУЖКГ. Його мета – зменшити стихійні сміттєзвалища на території громади, зокрема в лісових масивах.

Укладання договорів на вивезення ТПВ та видачу контейнерів проводитимуть після завершенню карантинних заходів за адресою: м. Ківерці, вул. Комунальна, 8, повідомив начальник відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради Богдан Сурмик.


Стихійних сміттєзвалищ у ківецівських лісах вистачає.
 
Telegram Channel