Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На сесії Любешівської селищної ради кожен з 33 депутатів міг озвучити свою позицію телефоном

Засідання наодинці, але з гаджетами.

Фото Любешівської селищної ради.

На сесії Любешівської селищної ради кожен з 33 депутатів міг озвучити свою позицію телефоном

І так буде щоразу до завершення карантину

Відбулося засідання позачергової 40-ї сесії селищної ради сьомого скликання. Засідання проходило у форматі відео-та аудіофіксації. Кожен з депутатів мав можливість озвучити свою позицію в телефонному режимі. У дистанційному режимі взяли участь 33 депутати, інформує сайт Любешівської ОТГ.

Задля  безпеки депутатів селищної  ради та дотримання санітарних норм у період карантину, вирішено, що усі засідання сесії та депутатські комісії до закінчення карантину проводитимуться в дистанційному режимі у форматі відео -та аудіофіксації.

На порядку денному – три питання. Обранці внесли зміни до рішення селищної ради від 17.03.2020 року «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою нерозповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19». Інше рішення селищної ради щодо цього ж питання від 25 березня визнали таким, що втратило чинність.

По тому внесли зміни до Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року.

Розглядаючи третє питання, депутати підтримали внесення змін та доповнень  до рішення про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік. Задля  безпеки депутатів селищної  ради та дотримання санітарних норм у період карантину, вирішено, що усі засідання сесії та депутатські комісії до закінчення карантину проводитимуться в дистанційному режимі у форматі відео -та аудіофіксації.

Telegram Channel