Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Біля храмів поліція складатиме адмінпротоколи щодо порушників карантину на Великдень

На Волині вже закупили 200 тисяч масок для медзакладів.

Фото pixabay.com.

Біля храмів поліція складатиме адмінпротоколи щодо порушників карантину на Великдень

На брифінгу в облдержадміністрації повідомили оперативну інформацію щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції. На сьогодні в області 100 офіційно хворих на коронавірус, 599 громадян чекають результатів тестів, а за минулу добу підтверджено 20 нових випадків

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак подякувала всім волинянам, адже додаткові заходи дали свій ефект.

В області знову діятимуть додаткові обмежувальні заходи з 13 години суботи –18 квітня – до 6 години ранку вівторка – 20 квітня.

Вона звернулася з проханням залишитися вдома під час Великодніх свят.

В області знову діятимуть додаткові обмежувальні заходи з 13 години суботи –18 квітня – до 6 години ранку вівторка – 20 квітня. Їх запроваджують з метою зменшення контактів серед волинян. Біля храмів поліція складатиме адмінпротоколи щодо порушників карантину під час богослужінь.

Чиновниця також повідомила про ситуацію з обсервацією для тих громадян, які перетинають державний кордон. Вчора всі люди, які в'їжджали в Україну, отримали попереджувальні протоколи. Тетяна Щербак також говорила про захист медиків. Лікарі мають захисні костюми, маски, рукавички. Влада докладає максимум зусиль на забезпечення саме медиків. Всі кошти акумульовані для першочергових потреб лікарень. Вже купили 200 тисяч масок. Вчора отримали костюми, реагенти для ПРЛ-досліджень. Аптеки мережі «Волиньфармапостач» мають тести. Їхня ціна 300-400 грн. Повідомила позитивну новину: на Волині є пацієнти, які перемогли хворобу. Її доповнив начальник Волинського обласного управління охорони здоров'я Ігор Ващенюк. Він поінформував, що всіх хворих на коронавірус лікують безкоштовно.

Telegram Channel