Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські децентралізатори навчають онлайн

Метою семінару було визначити повноваження рад щодо встановлення місцевих податків і зборів.

Фото Волинського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Волинські децентралізатори навчають онлайн

Днями пройшов онлайн-семінар «Управління власними фінансовими ресурсами органів місцевого самоврядування»

Через пандемію коронавірусу та карантинні обмеження волинські децентралізатори не лише надають консультації волинським об’єднаним територіальним громадам з юридичних, фінансових та інших питань у дистанційному форматі, але й проводять онлайн-навчання для представників ОТГ. Про це інформує Волинський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою».

Днями радник з питань муніципальних фінансів та управління Волинського РО Програми «U-LEAD з Європою» Анатолій Матвіюк провів для голів, бухгалтерів, керівників фінансових відділів волинських ОТГ онлайн-семінар «Управління власними фінансовими ресурсами органів місцевого самоврядування».

Під час заходу поспілкувалися про новації законодавства щодо місцевих податків у 2020 році; заходи з мінімізації втрат місцевих бюджетів внаслідок введення надзвичайної ситуації та звільнення окремих платників від сплати місцевих податків; повноваження рад щодо встановлення місцевих податків і зборів.

Метою семінару було визначити повноваження рад щодо встановлення місцевих податків і зборів та обговорення особливостей регуляторних процедур при прийнятті рішень про місцеві податки та збори.

Під час заходу поспілкувалися про новації законодавства щодо місцевих податків у 2020 році; заходи з мінімізації втрат місцевих бюджетів внаслідок введення надзвичайної ситуації та звільнення окремих платників від сплати місцевих податків; повноваження рад щодо встановлення місцевих податків і зборів; особливості регуляторних процедур при прийнятті рішень про місцеві податки та збори.

Завершився семінар спільним обговоренням розглянутих під час заходу тем та відповідями на запитання учасників.

Telegram Channel