Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Близько тисячі нововолинців отримали святкові продуктові набори

Великодні свята будуть смачними.

Нововолинська міська рада

Близько тисячі нововолинців отримали святкові продуктові набори

Цими днями 450 продуктових наборів від корпорації «АТБ» та 480 продуктових пакунків від «Пана Курчака» отримали працівники Нововолинського територіального центру соціального обслуговування населення. За сприяння міської влади працівники установи роздадуть їх літнім людям Нововолинська та селища Благодатного

– У період карантинних обмежень   надзвичайно важливо подбати про тих, хто не має можливості вийти з дому, або не може купити найнеобхідніше через відсутність коштів. Саме тому такі продуктові набори  – дуже потрібні, – розповіла директор територіального центру соціального обслуговування населення Валентина Журавська.

 

 У  пакунках від «АТБ» – продукти і товари першої необхідності: крупи (рис, пшенична каша та вівсяні пластівці), макарони, цукор, сіль, рослинне масло, апельсини, печиво, чай.   А в продуктових наборах від «Пана Курчака» – м’ясні вироби, курка та суповий набір.

 

 Учора  вже  більше 90  пакетів роздали одиноким, одиноко проживаючих громадян  похилого віку та особам з інвалідністю у селищі Благодатному.  Сьогодні  та впродовж наступних днів до Великодня отримають набори найбільш вразливі верстви населення у Нововолинську. Соціальні працівники завітають з подарунками і до дітей, хворих на ДЦП.

Щоденно на гарячу лінію установи звертаються нововолинці, які просять доставити їм продукти та інші речі першої необхідності.

Пенсіонери щиро дякували за благодійну акцію, увагу та турботу про них, адже це допоможе зберегти їхнє життя та здоров’я  під час поширення коронавірусної інфекції.

 

 –  Працюємо зараз у посиленому режимі, забезпечуємо усім необхідним своїх підопічних : продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни й індивідуального захисту. Щоденно на гарячу лінію установи звертаються нововолинці, які просять доставити їм продукти та інші речі першої необхідності. І ми не відмовляємо, а стараємося допомогти кожному, – зазначила  Валентина Журавська.

Джерело: Нововолинська міська рада
Telegram Channel