Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Уряд послабив карантинні обмеження для спортсменів збірних

Під час тренувань вони також повинні перебувати в масках.

Спортсмены в медицинских масках тренируются на улице в Киеве, 7 апреля 2020 г. Фото Ковальчук Виктор / УНИАН

Фото УНІАН.

Уряд послабив карантинні обмеження для спортсменів збірних

Дозволено проводити винятково індивідуальні тренування

Кабмін ухвалив постанову, згідно з якою спортсмени національних збірних команд зможуть проводити індивідуальні тренування в умовах карантину. Про це інформує сайт Кабінету міністрів, передає Суспільне.

Постанова передбачає дозвіл на такі тренування як біг, ходьба, їзда на велосипеді, рух на активних візках для спортсменів з інвалідністю. Рішення стосується всіх спортсменів штатних збірних команд з олімпійських та неолімпійських видів спорту та видів спорту людей з інвалідністю.

« Але, закликаю, щоб всі ставилися до карантину дуже серйозно! Тримали соціальну дистанцію, постійно дезінфікували руки та виконували всі санітарні правила задля запобігання захворюванню» - наголосив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Як йдеться, спортсмени під час тренувань також повинні перебувати в масках або респіраторах та «дотримуватися санітарних і протиепідемічних заходів». «Але, закликаю, щоб всі ставилися до карантину дуже серйозно! Тримали соціальну дистанцію, постійно дезінфікували руки та виконували всі санітарні правила задля запобігання захворюванню» - наголосив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Telegram Channel