Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Ангелом добра» визнали ковельчанку Ольгу Яренчук

Ольга зайняла перше місце в номінації «Благодійність медіа» в Національному конкурсі «Благодійна Україна -2019».

Фото із фейсбук-сторінки Ольги Яренчук.

«Ангелом добра» визнали ковельчанку Ольгу Яренчук

Про цю скромну, тендітну і надзвичайно активну дівчину на візку «Газета Волинь» розповідала не раз. Торік вона стала однією з переможниць всеукраїнського конкурсу «Краса без обмежень-2019». А нинішньої весни — нове визнання

Приблизно місяць тому ми побували в Ольги Яренчук та її мами Олени Йосипівни в гостях. Милувалися чудовими виробами з бісеру, вишитими рушниками, які творить дівчина сама і проводить майстер-класи для інших членів Асоціації «Добродія в дії». Цю громадську організацію створив на Ковельщині Володимир Кравчук, який прагне залучати людей з інвалідністю до активного життя. Йому і завдячує Ольга своїми успіхами.

У зв’язку з пандемією COVID - 2019 та запровадженням карантинних заходів в Україні оголошення переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019» було перенесено в онлайн режим. Оголосили та привітали цьогорічних переможців 9 квітня 2020 року. Бурштинову статуетку «Ангел добра» Ользі вручать після скасування карантину. 

Участь у спортивних змаганнях, виставах, інших цікавих заходах, які проводять у Ковелі члени Асоціації «Добродія в дії» допомогла дівчині на візку повірити у свої сили. Нині вона – студентка факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем`янчука, позаштатний кореспондент газет «Вісті Ковельщини», «Сила духу», «Благовіст» і прес-секретар своєї громадської організації.

Гарною новиною про те, що Ольга зайняла перше місце в номінації «Благодійність медіа» в Національному конкурсі «Благодійна Україна -2019» поділився у Фейсбуці голова громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук. У зв’язку з пандемією COVID - 2019 та запровадженням карантинних заходів в Україні оголошення переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019» було перенесено в онлайн режим. Оголосили та привітали цьогорічних переможців 9 квітня 2020 року. Бурштинову статуетку «Ангел добра» Ользі вручать після скасування карантину.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel