Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В одній з областей створять групу, що аналізуватиме причини зараження медпрацівників коронавірусом

Влада готується у разі потреби залучати у визначені для лікування Covid-інфікованих установи фахівців з інших лікарень.

Фото pixabay.com.

В одній з областей створять групу, що аналізуватиме причини зараження медпрацівників коронавірусом

Увагу до проблеми вимагає посилити місцева влада

Голова обласної державної адміністрації Рівненщини Віталій Коваль підписав розпорядження, яким, зокрема, доручив забезпечити посилення карантинних заходів у обласній клінічній лікарні; утворити робочу групу з аналізу захворюваності і смертності серед медпрацівників.

На Рівненщині майже 50 медиків інфіковано коронавірусом. Більшість з них – 32 з обласної клінічної лікарні. Ще 66 зразків на COVID-19 перевіряють в обласному лабораторному центрі.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації Олег Вівсянник зауважив, що нестачі кадрів поки немає, а до можливої готуються: «Управління охорони здоров’я проводить системну роботу щодо вивчення можливості залучення додаткових ресурсів з інших лікувально-профілактичних закладів у разі виникнення масової госпіталізації пацієнтів у тому випадку, коли хворітимуть медичні працівники». На Рівненщині майже 50 медиків інфіковано коронавірусом. Більшість з них – 32 з обласної клінічної лікарні. Ще 66 зразків на COVID-19 перевіряють в обласному лабораторному центрі.

Telegram Channel