Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Марина Порошенко передала у військовий госпіталь захисні костюми для лікарів та великодні паски

Усього передано 200 захисних костюмів для лікарів.

Фото ЄС.

Марина Порошенко передала у військовий госпіталь захисні костюми для лікарів та великодні паски

Марина Порошенко особисто передала у Головний клінічний військовий госпіталь 200 захисних костюми для медпрацівників, куплених коштом Фонду Порошенка та компанії «РОШЕН», а також дитячі малюнки та власноруч спечені великодні паски для поранених воїнів

«Костюми захисту будуть використовуватися нашими лікарями, які оглядають пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію. Ці засоби захисту будуть надані в тому числі у військових частин, де є медична служба. Пасхальні куличі – це також моральна психологічна допомога, яка допомагає нашим пацієнтам, які знаходяться на лікуванні, швидше одужати», – сказав начальник Національного військово-медичного клінічного центру «Головний клінічний військовий госпіталь» Анатолій Казимирчук. 

 

 «Цього року в Україні Великдень буде проходити у дуже важких умовах, коли у нас одночасно йде боротьба на два фронти. На Сході країни, де наші герої військовослужбовці захищають цілісність і незалежність України. Другий фронт – у лікарнях, де наші медики стоять на захисті здоров’я і життя українців», – зазначила Марина Порошенко. 

Костюми захисту будуть використовуватися нашими лікарями, які оглядають пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію

Вона також підкреслила, що допомога лікарям – це не лише необхідне забезпечення медзакладів, а й дотримання відповідних рекомендацій щодо соціальної дистанції. «Ми розуміємо, що не тільки допомога захисним засобами і обладнанням сьогодні потрібна для наших медиків. Це і соціальна дистанція. І ми, розуміючи це, передаємо сьогодні перед брамою Київського військового шпиталю наші великодні подарунки», – зазначила дружина п’ятого Президента України. 

Паски для поранених воїнів Марина Порошенко пекла разом із доньками.
Паски для поранених воїнів Марина Порошенко пекла разом із доньками.

 Марина Порошенко розповіла, що традиційно щороку випікає великодні паски за перевіреним серійним рецептом. А цього року до неї приєднались і доньки. 

«Ми з моїми доньками власноруч випікали ці паски, щоб наші військовослужбовці, які через поранення не можуть зустрічати і святкувати Великдень зі своїми родинами, відчули те диво паски і нашу вдячність», – наголосила Марина Порошенко. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel