Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Володимирі сьогодні, 17 квітня, відновлять централізоване теплопостачання

Щоб карантин здавався комфортнішим...

Фото pixabay.com.

У Володимирі сьогодні, 17 квітня, відновлять централізоване теплопостачання

Зреагували на холод

Ввечері 17-го квітня у Володимирі-Волинському відновлять теплопостачання до осель споживачів теплоенерго через зниження температури повітря надворі.

Враховуючи пониження температурних показників зовнішнього середовища та згідно з розпорядженням міського голови, КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» відновлює опалювальний сезон з 17-го квітня для всіх категорій споживачів, – повідомляє пресслужба КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», передає сайт міськради Володимира-Волинського.

Подача гарячої води для всіх категорій буде здійснюватись згідно з діючим графіком та додатковим днем на період Великодніх свят, 20-го квітня з 06:30 до 23:30. Враховуючи пониження температурних показників зовнішнього середовища та згідно з розпорядженням міського голови, КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» відновлює опалювальний сезон з 17-го квітня для всіх категорій споживачів, – повідомляє пресслужба КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», передає сайт міськради Володимира-Волинського.

«З метою якісного надання послуги теплопостачання звертаємось до голів ОСББ, ЖБК, Управляючої житлової компанії та мешканців останніх поверхів багатоповерхових будинків з проханням проводити спуск повітря у верхніх точках внутрішньобудинкової системи опалення для налагодження системи в цілому та можливості надання якісних послуг для мешканців міста», – йдеться у повідомленні.

Telegram Channel