Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Амерканські ЗМІ: «Трамп називав українців «жахливими», а тепер українські літаки возить для США медвантажі»

Фото Noah Seelam/Getty Images.

Амерканські ЗМІ: «Трамп називав українців «жахливими», а тепер українські літаки возить для США медвантажі»

Найбільший у світі транспортний літак Ан-225 «Мрія» та літаки Ан-124 «Руслан» найближчим часом здійснять щонайменше 11 рейсів з метою доставити з Азії до США засоби індивідуального захисту і медичне обладнання

Про умови контракту зі Штатами розповів заступник державного авіаконцерну «Антонов» Віталій Шость у коментарі BuzzFeed News, передає «Українська правда».

Україна дійсно робить послугу США: країна використовує свої вантажні літаки - найбільший у світі - для перевезення найважливіших засобів індивідуального захисту з Азії для медичних працівників на передовій кризи охорони здоров’я в США.

«У травні 2019 року президент США Дональд Трамп назвав Україну країною з «безліччю жахливих людей», а через два місяці попросив у нового українського президента Володимира Зеленського про політичну «послугу». Майже через рік Україна дійсно робить послугу США: країна використовує свої вантажні літаки - найбільший у світі - для перевезення найважливіших засобів індивідуального захисту з Азії для медичних працівників на передовій кризи охорони здоров’я в США», - пише видання.

Перший рейс планується здійснити наступного тижня з Шанхая в Колумбус, штат Огайо. Вантаж складатиметься здебільшого з медичних масок, захисного одягу та дезінфектантів.

Telegram Channel